Kweker en hovenier

April 1999 ben ik mijn hoveniersbedrijf gestart. De eerste jaren hield ik mij vooral bezig met de aanleg van tuinen. De jaren daarna kwam steeds meer de nadruk te liggen op het gebruik van ‘harde’ materialen. De groene kant van mijn vakgebied bleef te vaak onderbelicht.  In 2008 heb ik de grond kunnen verwerven om de kwekerij te starten. Een droom die opeens binnen bereik was, en waarvan ik niet wist wat het mij zou brengen.

 

De natuur is steeds de inspiratiebron geweest en een belangrijk deel van het assortiment bestaat uit natuurlijk ogende planten. Voldoende kleur en structuur is daarnaast ook belangrijk om een tuin een jaar rond aantrekkelijk te houden. Vraagt u naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een border of hulp bij de samenstelling. Onder aan de pagina via het contactformulier kunt u een afspraak maken. 

 

 

Contact    Contact opnemen