NIEUWS

De kwekerij gaat sluiten. Maandag 20 mei op 2e Pinksterdag zijn we voor het laatst open. Het is met enige spijt, maar we zijn vooral gelukkig dat we zo lange periode dit werk hebben mogen doen. We willen iedereen bedanken die op een of andere manier betrokken is geweest bij de kwekerij. Vrienden, vrijwilligers, bezoekers en klanten, de Nederlandse Tuinenstichting, tuinclubs en Groei en Bloei, en dan vergeet ik er vast nog een paar. We gaan dit jaar proberen een bijzonder assortiment planten aan te bieden. Wees er op tijd bij!! Er zijn dit jaar veel soorten die we aanbieden, maar wel in kleine aantallen. Er zijn nieuwe plantenselecties van ‘eigen bodem’ waar we al wat jaren mee bezig zijn geweest. Veronicastrum ‘Jozien ‘met heel veel kransen van bloemen uit de bladoksels. Een doorbloeiende Amsonia, type orientalis. Overjarige zaailingen uit een paars/roodkoperkleurige Baptisia sphaerocarpa.

Heracleum sphondylium ‘Pink Cloud’

Een flink aantal soorten Lobelia’s, waaronder ook een aantal selecties uit eigen kweek waar we heel trots op zijn. Één daarvan kunnen we helaas niet aanbieden ( Lobelia ‘Deep Purple’ ) omdat deze onder licentie gekweekt gaat worden. Daar moet u nog twee jaar op wachten dus, en zal ws wel op kleine schaal verkrijgbaar zijn bij kleine kwekerijen in Nederland.

En er zijn wat nieuwe typen Sanguisorba , waaronder een halfhoge witte met extra lange, hangende bloemen (die echt niet omvalt).

Contact    Contact opnemen